Calitatea Dual Man

Din pasiune pentru metal

Acasa ❯ Servicii

SERVICII

proiectare

Servicii de inginerie și proiectare structurală și tehnologică

Prin intermediul unui departament specializat performant, cu o bogata experiență în domeniu, Dual Man asigură servicii de proiectare pentru structurile metalice pe care le produce: structuri metalice cu fundațiile aferente, confecții metalice, ansamble sudate.

Soluțiile pe care le oferim sunt concepute pentru a fi realizate integral cu capacitățile de producție proprii, utilizând cele mai noi tehnologii, cu comandă numerică sau clasice.  Acoperim o gamă larga de operații: debitare laser, plasma sau oxigaz, îndoirea tablelor și profilelor, ștanțare, ambutisare, sudură, roluire, spinning, strunjire, frezare, alezare, rectificare, filetare prin roluire, găurire, sudură prin variate proceduri.

Produsele noastre sunt protejate anticoroziv prin vopsire în câmp electrostatic, vopsire lichidă și zincare la cald, toate la un nivel profesional înalt.

proiectare

Producție

Fabricația este organizată în 4 unități / hale de producție specializate, fiecare dispunând de utilaje și dotări tehnologice adecvate specificului proceselor pe care le desfășoară:

  • Fabrica structuri metalice și stâlpi
  • Fabrica confecții metalice
  • Fabrica de mecanică generală – prelucrări mecanice și asamblare prin sudură
  • Fabrica de zincare termică

Vopsire lichidă și în câmp electrostatic

Piesele fabricate pot fi protejate anticoroziv prin vopsire electrostatică sau vopsire lichidă. Dual Man oferă clienților consultanță gratuită pentru a alege soluția optimă pentru proiectele lor, privind atât metoda de vopsire, cât și materialele folosite, luând în considerare diverși factori cum ar fi mediul de exploatare a produsului, dimensiunile și numărul de piese, precum și aspectul estetic dorit.

Vopsirea în câmp electrostatic are un randament ridicat de producție pentru piesele mici și relativ subțiri, poate oferi suprafeței produsului o gamă variată de culori, texturi și luciu. Se pot acoperi astfel piese cu o lungime maximă de 3,5 metri și o greutate maximă de 100 kg.

Vopsirea lichidă (pentru piese cu o lungime maximă de 16 metri) oferă o rezistență anticorozivă adaptată nevoilor clienților, folosind o gamă largă de grunduri și vopsele cu caracteristici specifice variate, alese cu profesionalism de specialiștii firmei noastre.

Ambele tipuri de vopsire pot fi aplicate și pe suprafețe zincate termic, pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție anticorozivă, ca și un aspect estetic îmbunătățit.

logistica

Servicii logistică

La solicitarea clienților, oferim servicii logistice și de management integrat al livrărilor, folosind diverse variante – feroviar, rutier, maritim, aerian, cu sprijinul partenerilor noștri specializați, pentru ca produsele noastre să ajungă la destinație la timp și în bune condiții, atât în țară, cât și în străinătate. Putem păstra produsele finalizate în custodie la sediul nostru, expediindu-le conform specificațiilor clienților.

logistica