Calitate și performanță

DUAL MAN

Începând cu 1994, pentru atingerea așteptărilor clienților noștri, Dual Man a investit constant în pregătirea specialiștilor săi în spiritul unei culturi a profesionalismului și responsabilității, ca și în tehnologii performante, care au răspuns eficient cerințelor tot mai diversificate ale beneficiarilor și exigențelor din ce în ce mai riguroase în domeniul calității proceselor și produselor.

Suntem orientați spre asigurarea condițiilor optime de producție pentru satisfacerea așteptărilor celor mai exigenți clienți, oferind produse unicat și de serie mică sau mijlocie.

Dovedind în timp că suntem un partener performant și de încredere, un număr tot mai mare de produse concepute și fabricate de Dual Man sunt integrate în proiecte de infrastructură telecom, pentru transporturi sau industrială în diverse zone ale lumii.

În decursul anilor, prin calitatea și complexitatea produselor fabricate, precum și prin respectarea cu strictețe a termenelor de livrare, am câștigat și menținem cu consecvență încrederea partenerilor noștri, firme importante din Europa. Produsele noastre sunt livrate în 15 țări din Uniunea Europeană și asociate, precum și în țări din Asia și America de Sud.

Un partener cu experiență

Grupul Dual inițiat în 1991

compania

COMPANIA

Constituite începând cu anul 1991 (Dual Man din 1994), companiile din cadrul Grupului Dual au devenit o prezență constantă în cadrul unui mediu de afaceri competitiv și unei piețe tot mai informate și selective.

compania
dualincifre

DUAL MAN ÎN CIFRE

O companie privată românească medie, orientată către clienții săi interni și externi:

+180

Angajați

+10 mil. EUR

Cifra de afaceri anuală

60 - 70%

Volumul anual al producției destinată exportului (livrări în afara României)

dualincifre
compania

Brandul Dual Man

Dual Man se diferențiază pe piața serviciilor industriale prin potențialul tehnologic articulat, care ne permite abordarea unei game largi de produse complexe. Aceasta ne pune în poziția de unic furnizor pentru proiecte integrate, calitate apreciată de mulți dintre clienții noștri, care astfel colaborează cu un singur partener, unic responsabil pentru produsele livrate.

În plus, spațiile generoase de producție și depozitare permit angajarea unor contracte cu volume mari, în care putem asambla produse până la 20 tone greutate maximă. De asemenea, putem integra – în colaborare cu partenerii noștri de specialitate – produse complexe care includ instalații electrice, de supraveghere, de climatizare, sau putem asigura spațiu de montaj unor terți colaboratori ai clienților noștri în halele noastre de producție. De asemenea, putem stoca în condiții de siguranță produse finite până la livrarea acestora către beneficiar.

ECHIPA NOASTRĂ

Pasiunea pentru metal este liantul care ne definește activitatea zilnică. Specialiștii noștri din domeniul tehnic, logistic și administrativ sunt profesioniști cu experiență pentru care stabilim necesități și programe de instruire anuală.

Operatorii proceselor industriale sunt calificați pentru realizarea de produse de înaltă complexitate, la nivelele de calitate cerute de către cei mai exigenți clienți și conform standardelor tehnice aplicabile.

compania
alaturateechipei

DOREȘTI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Căutăm în permanență colegi care să ni se alăture pentru a evolua împreună.
Trimite-ne CV-ul tău la dualman@groupdual.ro sau sună la 021.425.67.70

alaturateechipei